عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود

مدیرعامل روس‌اتم با گفتن این که ایران و روسیه قصد دارند همکاری‌ها در در زمینه احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های اتمی کوچک و بزرگ را گسترش دهند، اعلام کرد که مذاکرات درباره احداث یک نیروگاه اتمی بزرگ دیگر در ایران نیز به زودی آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۲۹
روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود

به گزارش راهبرد معاصر، «الکسی لیخاچف» مدیرعامل شرکت روس‌اتم گفت که ایران و روسیه همکاری بیشتری در زمینه تاسیسات اتمی کوچک و بزرگ خواهند داشت.

خبرگزاری ترند با انتشار این مطلب گزارش داد که به گفته لیخاچف، ایران قصد دارد همکاری با روسیه را در احداث و راه‌اندازی تاسیسات اتمی بزرگ و کوچک توسعه دهد.

مدیرعامل روس‌اتم همچنین بیان کرد که مذاکرات درباره احداث یک نیروگاه اتمی بزرگ دیگر در ایران نیز به زودی آغاز خواهد شد.

این مقام روس تاکید کرد که به اصلاح برخی توافق‌ها میان طرفین در حوزه احداث نیروگاه‌های اتمی کوچک نیاز است و روسیه پروتکلی را در این باره به ایران ارائه کرده است.

او افزود که اولین واحد نیروگاه اتمی بوشهر، در حال حاضر، عملیاتی شده است.

به‌رغم تحریم‌ها و فشار‌های غرب، احداث دومین و سومین واحد‌های نیروگاه اتمی بوشهر ادامه دارد.

اولین واحد نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. یک شرکت ایرانی در سال ۲۰۱۳، اداره این واحد را از روس‌اتم تحویل گرفت. این واحد از سال ۲۰۱۳، با حداکثر توان خود برق تولید کرده که هزار مگاوات ساعت است. در مدت ۱۰ سال گذشته، تولید برق در نیروگاه اتمی بوشهر از ۶۵ میلیارد کیلووات ساعت فراتر رفته است.

احداث واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در سال ۲۰۱۷ و در مساحتی به اندازه ۵۰ هکتار آغاز شد. با بهره‌برداری از این واحدها، هر یک قادر به تولید هزار و ۵۷ مگاوات برق خواهند بود. راه‌اندازی این دو واحد باعث صرفه‌جویی ۱۰ میلیون بشکه نفت خام یا ۱.۶ میلیارد متر مکعب گاز در هر سال شده و از آزاد شدن ۷ میلیون تن گاز آلاینده در محیط زیست خودداری می‌کند.

در حال حاضر، ۱۷ درصد از کار احداقث بلوک ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر تکمیل شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده